Praktische informatie

Winkelcentra

Winkelcentra vindt u in Heerhugowaard Middenwaard (1,3 km) en Broekerveiling (1,7 km)

Horeca

Zowel in Heerhugowaard als in Broek op Langedijk zijn er binnen een straal van 2,5 km veel horecagelegenheden, waaronder diverse goede restaurants. Informatie hierover is verkrijgbaar in het havengebouw.

Parkeergelegenheid

De haven heeft parkeergelegenheid voor voldoende auto’s, bovendien is een parkeerplek voor mindervaliden aanwezig. Naast het parkeerterrein bevindt zich een speeltuintje voor de kinderen.

Campingartikelen

Caravan/campingwinkels treft u aan op de caravanboulevard waar zo’n beetje elk merk wel vertegenwoordigd is en u ook terecht kunt voor onderdelen en service. De boulevard is ca. 600 m bij de haven verwijderd.

Watersportartikelen

Informatie bij de havenmeester.

Tankstation

Informatie bij de havenmeester.

Overig

Wij werken samen met de VVV en hebben actuele folders van interessante bezienswaardigheden voor u klaar liggen.
In de wijde omgeving zijn er vele mogelijkheden voor verschillende wandel- en fietsroutes.
Vervelen zult u zich dus niet! Mocht dat wel zo zijn dan hebben we een aantal boeken en tijdschriften voor u die u kunt lezen.

Contact met ons? Bel met onze havenmeester via +31 (0)6-372 88 325. Of liever veilig een e-mail verzenden? Dat kan via onze contactpagina.

Lees hier meer over de moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een nieuwe haven.

De omgeving leent zich uitstekend voor vaar-, wandel- en fietstochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid (200 m) van de haven.

Meer weten over de praktische zaken? Wat u kunt verwachten? Of over de regio? U leest er alles over in de veelgestelde vragen.