Speciale aanbieding voor bezoekers van HavenNetwerk NH

Recreatiehaven Broekhorn werkt samen met de volgende havens in Noord Holland: Watersport Vereniging Eilandspolder in de Rijp, Haven Kolhorn, Recreatiehaven Schagen, Watersportvereniging Onrust in den Helder, Stadshavens Medemblik, Jachthaven Middenmeer en de Jachthavens Ewijcksluis en Oude Veer in Anna Paulowna.

Alle ligplaatshouders die ingeschreven staan bij een van deze havens, krijgen op vertoon van hun geldige lidmaatschapspas een korting van 50% op het liggeld bij alle andere aangesloten havens. Deze korting geldt niet voor extra kosten zoals toeristenbelasting, elektra e.d.

Passanten die middels een factuur of havenbriefje kunnen aantonen dat zij de nacht voorafgaand aan hun aankomst overnacht hebben bij een van de aangesloten havens, krijgen een eenmalige korting van 2.50 euro op het liggeld.

Deze korting geldt ook voor campers. Camperplaatsen zijn aanwezig bij de Stadshavens Medemblik, Jachthaven Middenmeer en Recreatiehaven Schagen.

Contact met ons? Bel met onze havenmeester via +31 (0)6-372 88 325. Of liever veilig een e-mail verzenden? Dat kan via onze contactpagina.

Lees hier meer over de moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een nieuwe haven.

De omgeving leent zich uitstekend voor vaar-, wandel- en fietstochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid (200 m) van de haven.

Meer weten over de praktische zaken? Wat u kunt verwachten? Of over de regio? U leest er alles over in de veelgestelde vragen.