Aanvraagformulier voor een ligplaats

Ondergetekende wil graag in aanmerking te komen voor een vaste ligplaats in de Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard.

Let op: Wij kunnen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling nemen.

  • Algemene informatie


    Onderstaande informatie is verplicht.

  • Informatie betreffende je boot


    Indien bekend dan graag onderstaande vragen beantwoorden.

* Je aanvraag wordt met de meeste zorg in behandeling genomen. Toekenning van een ligplaats geschiedt op basis van de scheepsmaten zoals je deze in het formulier hebt ingevuld. Bij overschrijding van het aantal beschikbare ligplaatsen kan je aanvraag op een wachtlijst geplaatst worden. De kosten hiervan zijn € 10,00 per jaar en dienen binnen veertien dagen na reactie van de havencoördinator te zijn voldaan. Die reactie ontvang je zo spoedig mogelijk.

* Het bestuur van Stichting Recreatiehaven Broekhorn behoudt zich het recht voor om je aanvraag, zonder opgaaf van redenen te annuleren.

Voor nadere informatie over de ligplaatsen kun je contact opnemen met de havencoördinator

Contact met ons? Bel met onze havenmeester via +31 (0)6-372 88 325. Of liever veilig een e-mail verzenden? Dat kan via onze contactpagina.

Lees hier meer over de moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een nieuwe haven.

De omgeving leent zich uitstekend voor vaar-, wandel- en fietstochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid (200 m) van de haven.

Meer weten over de praktische zaken? Wat u kunt verwachten? Of over de regio? U leest er alles over in de veelgestelde vragen.