• Recreatiehaven Broekhorn, een moderne haven met uitstekende voorzieningen. Er is altijd wat te beleven.
  Recreatiehaven Broekhorn

  Recreatiehaven Broekhorn, een moderne haven met uitstekende voorzieningen. Er is altijd wat te beleven.

 • Natuurgebied de Oosterdel vanaf de Recreatiehaven.
  Natuurgebied de Oosterdel

  Natuurgebied de Oosterdel vanaf de Recreatiehaven.

 • Bekijk de prachtige haven. Laat je verwonderen door mooie boten en de gemoedelijke sfeer.
  Recreatiehaven Broekhorn

  Bekijk de prachtige haven. Laat je verwonderen door mooie boten en de gemoedelijke sfeer.

 • Een mooie blik op ons havengebouw!
  Ons mooie havengebouw

  Een mooie blik op ons havengebouw!

Gastvoorzieningen

Gastvoorzieningen

Ligplaatsen

De noord- en zuid steigers met een vingersteiger bij elke box zijn uitgerust met elektra (230V/16A) en drinkwatervoorzieningen. Er zijn diverse afmetingen boxen aanwezig. Voor meer specifieke informatie: zie bij Aanvraag en Tarieven ligplaatsen. Bij het havengebouw is een voorziening om uw vuilwatertank te legen. Uiteraard kan de havenmeester u hierbij helpen.

De haven beschikt niet over een aanmeldsteiger. U kunt de haven in varen en van de groen gemarkeerde ligplaatsen gebruik maken voor 1 nacht. De havenmeester kan u een andere plek toewijzen.

Camperplaatsen

De 6 camperplaatsen zijn voorzien van een elektra (230V/16A) en een drinkwatertappunt. Aan de kanaalzijde van het havengebouw is een voorziening om uw chemisch toilet te legen.

Jachthavenkaart

Het moderne havengebouw is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen. Om toegang te hebben tot het havengebouw is een jachthavenkaart nodig. De kaart is tegen betaling van een borgsom verkrijgbaar bij de havenmeester. Deze kaart geeft ook toegang tot de steigers en hiermee kunt u gebruik maken van de elektra– en drinkwatervoorzieningen.

Sanitaire voorzieningen

In het havengebouw bevinden zich douches en toiletten, ook voor mindervaliden. In de dames-toiletruimte is een voorziening voor de verzorging van baby’s en peuters. Verder is er een ruimte met een wasmachine en wasdroger. Deze sanitaire ruimtes worden door de vrijwillige havenmeesters schoongehouden. Wij vragen u de ruimtes na gebruik netjes achter te laten. In de leeshoek zijn de boeken en tijdschriften vrij te gebruiken.

Wifi

Wifi (gratis) is beschikbaar in het havengebouw en op de camper– en ligplaatsen. Onze havenmeester kan u de benodigde gebruikerscode verstrekken.

Contact met ons? Bel met onze havenmeester via +31 (0)6-372 88 325. Of liever veilig een e-mail verzenden? Dat kan via onze contactpagina.

Lees hier meer over de moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een nieuwe haven.

De omgeving leent zich uitstekend voor vaar-, wandel- en fietstochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid (200 m) van de haven.

Meer weten over de praktische zaken? Wat u kunt verwachten? Of over de regio? U leest er alles over in de veelgestelde vragen.